11.9.15

Tee-se-itse: Korvahuppu!

Heips! Tänään on Perjantai eli uusi postaus päivä (?). Ajattelin tehdä niin että joka perjantai tulee tänne blogiin uusi postaus ja jos ehdin niin tulee myös postaus viikolla esim. tiistaina tai keskiviikkona voisi tulla mutta vaan jos ehdin. Tänään teen tee-se-itse postauksen koska vaikuttaa siltä että pidätte ohje postauksista niin tottakai teen lisää semmosia. Tänään teen korvahupun ja tiedän ei se ole kovin vaikea tehdä mutta sille joka ei ehkä tiedä miten semmosen tehdään niin tämä postaus on sinulle ;) Korvahuppu on silti helppo tehdä ja tarvitaan aika usein, ainakin minä käytän keppihevosilleni usein korvahuppua. Aloitetaan! 

Korvahuppu: 


Tarvikkeet: 
  • Jotain kangasta. Itse käytin vaaleansinistä fleeceä. 
  • Ompelulankaa ja neula
  • Sakset
  • Nuppineuloja
  • Strasseja tai jotain muuta koristeita jos haluat.
  • Huom! Jos haluat koristella korvahupun niin tarvitset myös liimaa. 

1. Ensin leikkaat haluamastasi kankaasta sopivan kokoiset palat. Niin kuin kuvassa näkyy. Neljä korvanpalaa ja yksi toinen korvahuppu osa/pala.

2.  Sitten ompelet korvapalat yhteen. Eli kaksi korvapalaa yhteen samalla tavalla kuin ompelet korvaa keppihevoselle. Lopuksi sinulla on kaksi korvapalaa ja käännä saumat sisäpuolelle. 


3. Laita korvapalat kiinni nuppineuloilla toiseen korvahuppu osaan/palaan. Ompele korvapalat kiinni ja ota nuppineulat pois. 


4. Sitten korvahuppu onkin valmis! Jos vielä haluat niin voit koristella miten haluat. Itse laitoin vähän strasseja korvahuppuun ja siitä tuli oikein hieno. 

Otin vielä pari ulkokuvaa. ^.^



Tässä tämän viikon postaus! Toivottavasti piditte ja vastaan aina mielellään kommetteihin! Jos ei tule postausta ennen maanantaita niin haluan toivottaa hyvää kouluviikkoa mutta myös ihanaa viikonloppua! //Immali :) 

2 kommenttia:

  1. Voi kun suloinen lopputulos! ^_^
    Tosi kivat ohjeet, teksi oli helppo ymmärtää ja sait tekstin kirjoitettua näppärän lyhyesti : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tosi paljon! ❤️ Kiva kun saan vähän palautetta niin tiedän mistä kirjoitan :)

      Poista