8.8.15

Nyt se helle tuli..

Moikka! 

Onnistunut kuva <3


Postaus tahti on ollut aika erilainen nyt viime viikoilla. On siis tullut postauksia monta kertaa viikossa mutta on jotenkin tullut enemmän inspiraatiota kirjoittaa postauksia. Minusta tämä on positiivista koska kun koulut alkaa (neljän päivän päästä :/) niin postauksia ei tule yhtä paljon kun on kaikki läksyt, kokeet jne.

Eilen oli aika lämmin päivä eli olin mökillä uimassa ja ottamassa aurinkoa. On mulla rusketusraidat ;)  Otimme Laten kanssa Polar ja Lemonette mukaan. Kävimme uittamassa heppoja ja näytti siltä että hepat nauttivat. Kaikki sanoo että elokuusta tulee lämmin kuukausi. (just silloin kun koulut alkaa..) Niin näyttää tulevan koska eilen oli lämmin päivä niin kuin sanoin ja tänään jo kymmeneltä aamulla oli jotain 22 astetta varjossa. Kävin äidin kanssa aamulla lenkillä ja oli niiin lämmin että huh. Silti ei pitäisi valittaa kun se helle vihdoikin tuli. 

Eilen olin myös ulkona vähän hyppimässä Kickin kanssa. Menin naruriimulla ja hyppäsin jopa 80 cm ;) Mutta Kick meni tosi hyvin ja saa nähdä jos sillä kohta voi mennä vaan rintaremmillä. Menin myös Lemonetten kanssa vähän koulua. Meni mun mielestä todella hyvin. Keskityimme ensin askeliin ravissa ja nostimme laukkaa kun tuntui hyvältä. Ravissa meni ylättävän hyvin, laukassa on vielä työskentelyä ja käynti oli hyvä ja reipas. Latte oli kiltti ja otti vähän kuvia meistä ja hänkin kokeili vähän koulua ponin kanssa. 

Tein muuten uudet suitset Lemonettelle. Mun mielestä ihan onnistuneet. :3












Latte ja Lemonette <3




Hepat tallissa :))

Yritän kirjoittaa postauksen ennen koulun alkua. Huomenna ei ainakaan ole mitään erikoista eli voisin kirjoittaa sen silloin jos en ehdi Tiistaina. Maanantaina en ehdi koska menen Espooseen. Julkaisen silti postauksen tällä viikolla. Siihen asti hyvää loppukesää ja nauttikaa lomasta ennen kun koulu alkaa. Heihei! 


//Immali 

6 kommenttia:

  1. Anonyymi8.8.15

    kivat kuvat :3 Lemon <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivoja kuvia! Polar ei ole muuten ikinä uinut :D

      Poista
    2. Kiitos! :) Juu, huomasin että se oli varovainen alussa mutta lopussa meni oikein hyvin <3

      Poista
  2. Ihania kuvia ♥♥ Huhh täälläkin jo aikas lämmin, 21 astetta auringossa. Ei kylläkään mikään mahdottoman kuuma mutta silti... : D

    VastaaPoista
  3. Kiitos ❤️❤️ Jepp, täällä on just nyt 24 astetta varjossa, huhh ;D

    VastaaPoista